Over ons

Met de ongelimiteerde toegang tot films en series tegenwoordig, is de moeilijkste te nemen beslissing bijna geworden ‘wat te kijken’ in de vrije avonduurtjes of op die brakke zondagochtend. Niet alleen neemt het aanbod in media toe, ook het aantal aanbieders blijft groeien, waardoor het overzicht verdwijnt en het eigenlijk ook steeds moeilijker wordt om nog een meesterwerk op je beeldscherm te krijgen. Want laten we eerlijk zijn, de warmste herinneringen houden we toch vaak wel aan de classics. Deels misschien wel omdat het ons meer herinnert aan dat jongere lichaam en meer zorgenvrije stel hersenen van onszelf toen! Verschijnt de grootste glimlach niet op je gezicht als je inbeeldt hoe Joey met zijn hoofd vast zat in een kalkoen? Of je als terugdenkt aan hoe die verdomde Andy Dufresne gevangenisdirecteur Norton te slim af is? Bij ons in ieder geval wel! En daarom maken we het onze missie om de glimlach en de goede herinnering die we hebben aan de beste series en films weer af te stoffen door producten aan te bieden die we in een split second kunnen linken aan de scenes.

Membah.nl heeft als doel om de fanatieke gamer, filmliefhebber en mede ‘Bingers’ (niet te verwarren met Chandler) de mogelijkheid te bieden producten aan te schaffen die vooral uniek en herkenbaar zijn. Popmerch dat net even wat origineler en grappig is. Kortom, niet per se t-shirts met een logo van een show, maar dus vooral hebbedingetjes voor een glimlach bij elke keer dat je het gebruikt en/of ziet. ‘We want you to membah and smile!’ Hierbij proberen we niet alleen onderscheidend te zijn middels een uniek aanbod, maar heb je bij ons ook de garantie dat alles wat je bij Membah bestelt ook bij ons op voorraad ligt. Geen vervelende dropshipping constructies met lange doorlooptijden of producten direct uit China zonder de benodigde certificaten en licenties. Wij werken alleen gerenommeerde partners en merken, waardoor jij er vanuit kunt gaan dat de producten die wij leveren van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat de rechtmatige eigenaren van merken ook meedelen in de verkopen. 

In onze zoektocht naar unieke en interessante fanmerchandise zullen wij nooit volledig zijn en dat willen we ook niet. Wij willen er voornamelijk voor zorgen dat we relevant blijven met wekelijks een nieuw aanbod op de webshop. Blijf je graag op de hoogte van onze nieuwe toevoegingen, schrijf je dan ook vooral in op de nieuwsbrief of volg ons op de social media kanalen. Hier proberen we onze trouwe fans op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. En daarbij beloven we dat een wekelijkse update op het assortiment een prominente rol speelt in het runnen van de webshop.

Wij hopen dat je bij ons die must-have weet te vinden van je favoriete show of weet te slagen voor een item dat je die ultieme filmliefhebber cadeau kunt doen. Enjoy!