Over ons

Membah is een 100% Nederlandse webwinkel met unieke producten van jouw favoriete films, series, muziek en games. We werken alleen samen met gerenommeerdere leveranciers met hoogwaardige kwaliteit producten om zodoende die glimlach op jouw gezicht nog groter te maken bij het uitpakken van onze pakketjes! Alle producten die we aanbieden liggen bij ons op voorraad in Rotterdam, waardoor alle bestellingen snel worden uitgeleverd én in huis zijn. Dus geen gedoe met dropshopping, invoerrechten en/of extra btw betalen aan de deur. 

De webshop is begonnen als hobby en is dat nog steeds! Alleen inmiddels is de hobby ietsjes uit de hand gelopen.;) Inmiddels beleveren wij duizenden fans per jaar met allerlei moois en proberen wij constant met nieuwe updates te komen. Zo hebben wij in onze wekelijkse nieuwsbrief elk keer weer nieuwe producten die we met jullie delen, waardoor je altijd op de hoogte blijft wat we nu weer hebben weten te bemachtigen. Super tof als jij je hier ook op inschrijft en onderdeel wordt van de Membah community, die nog steeds groeiend is in zowel Nederland, België als Duitsland.

De naam Membah komt misschien wat vreemd over en doet vermoeden dat we geen authentieke Nederlandse webshop zijn, maar niets is minder waar. Het hele idee van de webshop is namelijk ontstaan eind 2019 in de zoektocht naar de 'Ducky tie' van Barney uit How I met your mother. Dit bleek niet zo makkelijk te vinden en het idee om medefans te helpen bij het vinden van merchandise van hun favoriete shows was geboren. Als groot fan van droge humor (waarom bestond er anders een zoektocht naar HIMYM items) leek het passend om een referentie te vinden met nostalgische waarde en daarbij schoten de uitspraken van de Memberberries uit South Park direct door het hoofd. 'Do you member Chewbacca? Oh I membah!' Zinspelend op de warme gevoelens van vroeger, die vaak voortkomen uit shows, games en muziek, neemt South Park hiermee de politieke situatie van de Verenigde Staten op de hak, maar de warme gevoelens zijn natuurlijk geen grap. Nostalgie is iets krachtigs en wij hopen hier aan bij te dragen. Onze belofte is niet voor niets: We want you to Membah and smile! Want dat doen onze producten, je terugbrengen naar de warme gevoelens van toen.